Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Excavatoare
aldanet srl - importator din constructii minerit si masini agricole | Utilaje 0 credite
...

excavatoare | Transport marfa 0 credite
SC EDIL STUFF CONSTRUCT SRL va ofera o larga gama de servicii de transport rutier de materiale de constructii, inchirieri utilaje, agregate minerale, evacuari moloz precum si demolari si excavatii

Vanzari vole | Constructii case 0 credite
Situl contine oferta curenta a companiei de vanzari sin inchirieri utilaje, servicii de reparatii si intretinere motostivuitoare, revizie la vole, excavatoare si platforme, precum si servicii de reparatii hidraulice si instalatii hidraulice. ADM Utilaje mai ofera si un serviciu de asistenta tehnica 24/24h.

Excavatoare | Constructii case 0 credite
Oferim spre inchiriere si comercializam excavatoare de diferite dimensiuni si caracteristici.Asiguram service si piese de schimb pentru excavatoare, statii de sortare, statii de concasare, si in general la toata gama de utilaje de constructii.

BlitzConstruct: inchirieri utilaje constructii si inchirieri macarale | Diverse 0 credite
Blitz Construct va ofera servicii de: inchirieri utilaje de constructii Bucuresti, inchirieri excavatoare, inchirieri basculante, inchirieri stivuitoare incarcatoare telescopice, inchirieri schele, vanzare beton clasa, inchirieri macarale turn.

Inchirieri de constructii Bucuresti | Utilaje 0 credite
Blitz Construct va ofera servicii de:inchirieri utilaje de constructii Bucuresti, inchirieri excavatoare, inchirieri trailer, inchirieri basculante, inchirieri capete tractor, inchirieri mini incarcatoare, inchirieri compactoare, inchirieri incarcatoare.

Inchirieri utilaje constructii | Constructii case 0 credite
Suntem o firma romaneasca cu capital integral privat ce actionam in domeniul constructiilor si al prestatiilor cu utilaje tehnologice de constructii, domeniul principal de activitate fiind inchirieri utilaje de constructii in Constanta. De la noi puteti inchiria urmatoarele utilaje de constructii: autogredere, buldozere, incarcatoare, macarale, buldoexcavatoare, cilindri compactori, mini excavatoare, excavatoare pe senile si pneuri.

Inchirieri excavatoare | Constructii case 0 credite
www.pro-fortuna.ro ofera inchirieri excavatoare de 10 tone, 20 tone, 25 tone si 40 tone. Oferim inchirieri excavatoare cu pulverizator, cupa, foarfeca si picon. Asiguram transportul si deservent pentru inchirieri excavatoare. Pe langa inchirieri excavatoare, realizam si lucrari de sapatura, excavatii si demolari mecanizate.

Demolari | Constructii case 0 credite
Firma de constructii ofera servicii complete de demolari. Putem executa demolari mecanizate cu o gama larga de utilaje specializate. De asemenea la noi veti gasi accesorii pentru excavatoarele utilizate in demolari.

Vanzare utilaje agricole din import | Vanzari, leasing auto 0 credite
Baurent este importator sh pt urmatoarele tipuri de utilaje: buldoexcavatoare, cilindri compactori, stivuitoare telescopice, tractoare, combine, macarale, nacele ridicatoare, excavatoare, freze de asfalt, autogredere, dumpere, concasoare, statii betoane.

Google
 

inapoi 2i=excavatoare inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007