Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Graifere de manipulare
Manipulare Globala, Un site al creierelor, manipulare media | Discutii 0 credite
Un site despre manipularea pe care o intalnim zi de zi. Pentru toti oamenii constienti.

Roboti industriali si automatizari | Echipamente 0 credite
Filkon International propune linii complete de automatizare bazate pe roboti industriali, benzi transportoare, masini de ambalat, sortat, etc. Aplicatii in sudura, paletizare, manipulare, sortare, etc.

Schele metalice | Constructii case 0 credite
Firma noastra produce, vinde si inchiriaza schele metalice fixe, popi metalici si accesorii pentru cofraje. Alcatuirea modulara a schelelor permite manipularea elementelor componente rapid si usor.

Depozitari arhive | Transport marfa 0 credite
Este o companie specializata in transport de mobila, relocari, servicii de mutari locale si internationale, depozitari de mobila si arhive, transport si manipulare, depozitari rulote si self storage. Site-ul contine serviciile oferite, datele de contact, regulile de ambalare si manipulare, si multe altele.

Pungi hartie pentru farmacii | ----------- 0 credite
Sideria va ofera pungi din hartie pentru farmacii, ambalate in folie transparenta din plastic pentru protectie impotriva bacteriilor sau altor cauze de contaminare datorate depozitarii sau manipularii, astfel se asigura siguranta si calitatea oferita pacientilor. Pungile noastre acopera toata gama necesara in farmacie, fiind pentru majoritatea farmacistilor optiunea cea mai buna.

Program facturare | Software 0 credite
SOFT FACTURARE, programe de facturare, oferite de compania Data Solv, se adreseaza tuturor societatilor cu activitate de facturare, unde este nevoie de: viteza, fiabilitate, siguranta, minimalizarea operatiunilor de introducere a datelor, lucru în retea si manipularea unui volum imens de date

Servicii Funerare Pompe Funebre Bucuresti | Servicii 0 credite
Produse: sicrie de lux si traditionale, urne funerare, accesorii sicriu (manere, suruburi, crucifix), garnituri (lenjerie-respete, capitonaj capac), set orare (orar mare, orar mic), cruci (lemn, fier, marmura, granit), monumente funerare (granit, marmura), coliva (mare, mica), colaci (Cap, Arhanghel, Prescure), poze ceramica, placute comemorative, capac frigorific (- 25 *C), catafalc cu lumini, felinare fier, aranjamente florale (coroane, jerbe, flori), prosoape, batiste, esarfe, iconite, doliu ...

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007