Director Web
Cautare cuvinte cheie / titlu:

InesaOtoplastie – operatii urechi, remodelare urechi | Servicii medicale 0 credite
OTOPLASTIA : este o procedura la care apeleaza persoanele care au o problema legata de aspectul inestetic al urechilor (deformare, inegalitate) in urma careia acestia isi schimba infatisarea si isi recapata increderea in sine.Otoplastia nu modifica capacitatea auditiva.Scopul interventiei este acela de a imbunatati cat mai mult posibil aspectul fizic si estetic al urechilor, ele urmand a se armoniza cu celelalte trasaturi ale fetei.Otoplastia este necesara la ambele urechi pentru a obtine o infatisare ...

Operatii pleoape - blefaroplastie | Servicii infrumusetare 0 credite
...

Monumente istorice | ----------- 0 credite
Monumentele istorice din Romania reprezinta o adevarata scoala de educare patriotica, de cunoastere stiintifica care aminteste de inestimabilele valori ale artei romanesti si universale, piese de arheologie, obiecte etnografice de o rara frumusete si originalitate, vaste colectii privind cultura si arta diferitelor regiuni. Acesta este un site care ofera informatii despre intreaga colectie privind monumentele istorice din Romania.

Inessa din pasiune pentru frumusete | ----------- 0 credite
Suntem alaturi de tine la fiecare pas, cu fiecare realizare. Tot ce facem, facem cu pasiune; inessa.ro, magazinul tau online preferat.

despre produse cosmetice, nutrienti si suplimente alimentare | ----------- 0 credite
...

despre produse cosmetice, nutrienti si suplimente alimentare | ----------- 0 credite
...

Google
 

inapoi inainte
Link-uri utile:
Baia Mare
Director web MRO

copyright director web goro.ro 2007