Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Riduri
Clinica de Chirurgie Estetica si Laser CLUJ | Clinici 0 credite
Esthetiq-line CLUJ: Clinica cu gama larga de tratamente - chirurgie estetica, plastica, tratamentul bolii varicoase, laser si lumina pulsata (riduri, cicatrici, varice, vergeturi, riduri, epilare definitiva).

Crema cu extract de melci Elicina | Nutritie, dieta 0 credite
Crema cu extract de melc estompeaza ridurile, cicatricele, accnea, arsurile, petele de la soare si varsta inaintata. Crema Elicina este ideala pentru eliminarea vergeturilor cauzate de graviditate si diete de slabire. Aceasta crema este singurul produs cosmetic care contine 80% extract de melc.

riduri | Servicii medicale 0 credite
Dr Iancu va ofera tratamente impotriva ridurilor.tratamentele sunt sub diverse forme precum tratamente cu ulei de silicon, eliminarea ridurilor stabile, eliminarea ridurilor active, riduri de expresie si imbatranirea pielii.

Implant obraji | Medicina alternativa 0 credite
Implantul de obraz – aceasta interventie poate remodela si recontura diferentele de aspect neechilibrat esthetic in fizionomia facial ajungand la un aspect dorit de pacient, prin introducerea implantului de obraz asociat cu alte manevre chirurgicale complementare ca de exemplu: tratarea ridurilor cu laser, rinoplastie, blefaroplastie, lifting sprancenos, lifting facial ancorat cu fire de suspensie.

Operatii riduri | Servicii infrumusetare 0 credite
Spre deosebire de alte metode antirid, toxina botulinica are un mare avantaj deoarece intrerupe transmiterea impulsului nervos de la nivelul nervului pana la nivelul muschiului.Toxina botulinica actioneaza intre 2-7 zile asupra muschilor, relaxandu-i ;prin acest mechanism muschii nu se mai contracta si pielea devine neteda si frumoasa.Dupa injectarea toxinei botulinice efectul apare in scurt timp, pana la 6 zile, el mentinandu-se pana la 4-6 luni.Repetarea metodei da un efect de prelungire a acesteia ...

Estetica,chirurgie plastica, blefaroplastie,riduri,abdominoplastie,lipoaspiratie | Servicii medicale 0 credite
Doctor Ioana Apostolescu medic primar chirurgie plastica si reparatorie, doctor in medicina, activeaza in prezent in cadrul Sectiei de Chirurgie plastica si reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Bucuresti.

Tratamente riduri | ----------- 0 credite
Clinica de cosmetica Symbeauty din Cluj Napoca va pune la dispozitie prin intermediul personalului specializat cele mai eficiente metode de indepartare a ridurilor de expresie. Va stam la dispozitie cu botox, tratamente laser si cosmetice profesionale pentru indepartarea ridurilor dumneavoastra.

Centrele Derma Estetique | Clinici 0 credite
Centrele Derma Estetique din Bucuresti si Constanta pun la dispozitia doamnelor cele mai avansate tehnologii in domeniul epilare definitiva, marire buze prin injectii botox si corectie riduri.Va asteptam pe www.dermaestetique.ro.

Dr Voicu, operatii estetice | Servicii medicale 0 credite
Dr Voicu, operatii estetice Dr Voicu va ofera solutii profesionale pentru marirea sanilor, operatii estetice, rinoplastie, tratamente pentru riduri. marirea sanilor, rinoplastie, silicoane, sani frumosi, operatii estetice 0730346316

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007