Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Gelaterie
Pro Software - Programe pentru Hotel, Restaurant, Fast Food, Catering | Software 0 credite
Pro Software va ofera Sisteme informatice specializate, pe care le putem personaliza pentru a corespunde perfect activitatii dvs.: Evidenta Activitate Hoteliera (Front-Office si Back-Office), Evidenta Activitate Catering, POS (marcaj) si Gestiune (Front-Office si Back-Office) Restaurant, Cafenea, Bar, Pizzerie, Fast-food, Gelaterie etc. (disponibil si in versiunea pentru touchscreen sau PDA) - realizam legatura la casa de marcat, optional acces in sistem cu card magnetic, imprimare personalizata ...

soft gestiune magazin timisoara | ----------- 0 credite
NEOPOS Cafenea este un program simplificat pentru vanzari cu case de marcat pentru baruri, cafenele, gelaterii, etc. Pachetul contine pos all in one, imprimanta note plata, soft vanzare cu casa de marcat.

Echipamente HoReCa | Magazine generale 0 credite
Distribuitor echipamente Horeca variate. De la linii de autoservire, baruri, cofetarii si gelaterii, pana la linii de bucatarii profesionale, prezentam o gama complexa de produse de calitate, la preturi decente.

Vitrine inghetata | Magazine online 0 credite
Pentru ca inghetata sa ramana proaspata si numai buna pentru zilele toride, Nemox va ofera o colectie de vitrine profesionale pentru inghetata pentru cofetarii, gelaterii.

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007