Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Foraje
Foraje puturi | Diverse 0 credite
Companie specializata in foraje puturi. De-a lungul timpului echipa noastra a executat in jur de 100 de puturi anual in diferite zone de campie, deal si munte pe tubulatura Pvc sau tuburi de beton. Indiferent de zona clientii nostri au beneficiat de garantia noastra de 24 de luni pentru a fi complet satisfacuti de serviciile noastre.
foraje

Foraje Puturi Apa | Instalatii 0 credite
Executam foraje de mica si mare adancime la cele mai bune preturi.Foraje puturi, foraje puturi apa, forari puturi, instalatii de foraj, foraje fantani, foraj orizontal.Telefon 0765512835

Demolari. Excavatii | Constructii case 0 credite
Tehnitech Utilaje Com este pe piata constructiilor inca din 2001. Serviciile noastre includ: realizarea lucrarilor de demolari, excavatii, umpluturi, terasamente, foraje pentru fundatii speciale. Din anul 2005, societatea a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN VISO 9001:2001. Serviciile si bunurile oferite de compania noastra se ridica la cele mai inalte standarde calitative fiind certificate de IQnet si SRAC. Tehnitech Utilaje Com ...

Daflog Romania - Servicii geologice, urmarire parametrii foraj | Productie industriala 0 credite
Societatea Daflog SRL din Medias, membra a grupului Dafora, este singura companie romaneasca cu obiect de activitate prestarea de servicii geologice conexe activitatii extractive de titei si gaze, bazandu-se pe o tehnologie dezvoltata cu propriile resurse. Intre companiile care ofera servicii geologice noi oferim un serviciu complet pentru monitorizarea continua, documentarea si inregistrarea formatiunilor geologice traversate in timpul forajului.Daflog ofera servicii geologice la preturi atractive ...

Foraje puturi apa | Constructii case 0 credite
Lucrari de foraje puturi apa, foraj de mica si mare adancime, puturi adanci, denisipari.

Foraje puturi | Constructii case 0 credite
Executam foraje puturi pentru apa, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.

educatie | Licee 0 credite
Scoala Turburea, este Scoala de Arte si Meserii. Functioneaza cu clasele I-VII si clasa a X-a - lucrator in foraj tratare titei si gaze. Cadrele didactice sunt calificate, majoritatea fiind cu grade didactice I si II. Scoala dispune de sali de clasa cu mobilier nou, cabinete si laboratoare. Laboratorul de informatica este legat la reteaua Internet. Atelierul mecanic este functional.

Foraje puturi apa | Constructii case 0 credite
Foraje puturi apa. Executam lucrari de alimentare cu apa, constructii hidrotehnice avand o bogata experienta in domeniul. Viziteaza situl nostru si informeaza-te despre proiectele executate sicalitatea lucrarilor noastre.

The new yorker - executa subtraversari, foraj orizontal dirijat, inchirieri util | Constructii case 0 credite
The New Yorker construeste si comercializeaza hale metalice pentru aplicatii civile industriale agricole

Foraje Puturi Apa | Diverse 0 credite
Executam foraje puturi apa de mica adancime, foraje puturi apa de medie adancime si foraje puturi apa de mare adancime, preturi rezonabile.Detinem tehnologie de ultima ora si oferim garantie.

Google
 

inapoi 2i=foraje 3i=foraje 4i=foraje inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007