Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Fonta
EPINVEST SRL - scule, utilaje, echipamente, termotehnica, | Distributie 0 credite
In calitate de importatori si distribuitori dedicati in totalitate promovarii pe piata romaneasca a produselor BOSCH, MAKITA, HITACHI, va oferim o gama variata de scule electrice. Pe langa marcile de scule electrice mai sus mentionate va stam la dispozitie si cu scule pneumatice RODCRAFT, scule de mana MANNESMANN, FELO, STANLEY, nivele cu laser BMI, si nu in ultimul rand o gama variata de accesorii BOSCH, HAWERA, RUKO, HELLER. Din grupa utilajelor pt. constructii venim in sprijinul Dvs. cu o gama ...

Seminee | Constructii case 0 credite
Comercializam seminee, camere de ardere, seminee din fonta, seminee samota.Oferim solutii de placare in piatra si pavaje.Prioritatea noastra este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestate.

CALORIFERE FONTA VIADRUS - TERMO, KALOR 3, KALOR | Instalatii 0 credite
Corpurile de incalzire din fonta ( calorifere fonta ) au ca avantaj principal un indice al coroziunii pe suprafata interioara in contact cu apa extrem de redus in timp in comparatie cu alte corpuri de incalzire construite din otel sau aluminiu.

Sobe din fonta pe lemne | Alte marfuri 0 credite
O soba din fonta englezeasca va incalzi caminul dumneavoastra la fel de bine ca una de teracota. Vizitati site-ul nostru si cautati soba de fonta care vi se potriveste cel mai bine. Combinam eficienta unei sobe moderne cu eleganta si stilul clasic al interioarelor din anglia. Oferta noastra de sobe din fonta contine diverse modele de puteri si dimensiuni diferite.

Robinete industriale Jafar Polonia | Productie industriala 0 credite
Specializata in productia de robinete industriale si fitinguri din fonta sau alama si hidranti, JAFAR Romania ofera : robinete cu sertar pana, robinete cu sertar cauciucat, robinete cu clapa fluture, robinete de retinere cu bila si cu clapa, filtre de retinere inpuritati, robinete de inchidere cu sfera, etc

Calorifere, Radiatoare si Convectoare Decorad JAGA | Diverse 0 credite
Calorifere otel, Radiatoare de otel, inox, crom, aluminiu, preturi calorifere electrice, din fonta, piatra sau cu panou de lemn, convectoare de pardoseala, ventiloconvectoare si calorifere de plinta

Dolinex, radiatoare in Piatra Neamt | Instalatii 0 credite
Dolinex, radiatoare in Piatra Neamt va ofera Radiatoare, Radiatoare fonta, Radiatoare otel, Radiatoare aluminiu, Radiatoare cromate, Radiatoare electrice.

Apartamente noi de lux in Bucuresti, zona piata Alba-Iulia | Proiecte imobiliare 0 credite
Ansamblul rezidential Le Fontane: apartamente noi cu 2, 3 si 4 camere, duplex, spatii comerciale, spatii birouri. Apartamente de lux in Bucuresti zona Piata Alba Iulia.

Placi si blaturi mese werzalit : XMOB | Amenajari, decoratiuni 0 credite
XMOB:Suntem o firma care ofera scaune pentru terasa, mese terasa, picioare si suporti pentru mese din fonta si inox, placi si blaturi din werzalit pentru mese. Te asteptam pe site pentru detalii !

KroneMag-portal de afaceri, mobilier exterior, decoratiuni exterioare | Anunturi 0 credite
Compania noastra furnizeza tuturor primariilor, firmelor de gospodarie urbana, de lucrari peisagistice, dezvoltatorilor imobiliari si urbani, persoanelor interesate produse de amenajari exterioare si urbane din fonta, aluminiu si lemn, integral fabricate in Europa.

Google
 

inapoi 2i=fonta inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007