Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Cantece
Povesti Audio, Jocuri, Jucarii de la Gradina Povestilor | Copii, parinti 0 credite
Site pentru copii cu povesti audio, poezii, jocuri, jucarii, cunostinte despre natura, ghicitori, cantece si multe alte surprize.

Constantin Bahrin | Muzica 0 credite
Constantin Bahrin si Formatia Mileniul III din Iasi transmit moldovenilor dar si tuturor romanilor folclorul si cantecul romanesc

Formatii nunti | Muzica 0 credite
Formatie nunta Bucuresti aduce buna dispozitie invitatilor cu un repertoriu bogat si variat, diverse genuri muzicale: latino, rock and roll, disco, dance, populara, cantece de petrecere, asigura muzica de calitate pentru orice tip de eveniment, dj nunta si botez, formatii nunti, petreceri private.

CONCERTINO Cvartet - formatie nunti, evenimente | Muzica 0 credite
Cvartetul Concertino este o formatie de coarde alcatuita din 4 tineri instrumentisti avand 10 ani de activitate pe scenele din tara cat si de peste hotare.Pe langa activitatea artistica de la Filarmonica sau Opera Romana, am avut numeroase colaborari si cu teatrele timisorene ( Teatrul National, German si Maghiar ). Cvartetul Concertino se poate mandri cu un repertoriu vast ce cuprinde lucrari din muzica clasica, de divertisment(valsuri, tangouri, polci), cat si muzica de film sau cantece consacrate ...

Isus-Cristos.ro | Diverse 0 credite
Prezentarea istoriei religiei, organizarea de pelerinaje, colectia de manastiri, obiecte de cult, calendarul crestin, colectia de cantece si acatiste.

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007