Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Umor
Onlineshower -- Sursa ta de Fun, | Umor 0 credite
Un site Unic in Romania!!! Poti verifica cine dupa mess este on/off Poti trimite commenturi la Hi5 prietenilor tai cu Emoticoanele dp Mess si multee altele

Bancuri si Glume Noi si Amuzante, | Umor 0 credite
Bancuri si Glume haioase si amuzante. Bancuri noi, Bancuri tari, Bancuri super, Bancuri scurte, Bancuri cu blonde, cu bula, cu alinutza, cu moldoveni, cu olteni, cu politisti, cu ion, cu babe, deochiate, perle, culmi.

Bancuri, glume video Afix | Umor 0 credite
Bancuri noi, haioase si inedite. Glume video, anecdote, fun. Umor si amuzament. Bancuri cu Bula, bancuri cu ardeleni, bancuri cu doctori si directori.

Bancuri Horoscop Jocuri Felicitari Afix | ----------- 0 credite
Portal care include un director si o rubrica de anunturi diverse, informatii utile, umor si horoscop, felicitari, posturi radio si o mica colectie de jocuri.

maximele si cugetari | Literatura 0 credite
Maximele si cugetarile culese de la cei mai apreciati scriiori si filozofi ai lumii, unele adevarate invataminte, altele cu iz umoristic puternic. Citate din vorbele si gandurile unor scriitori celebri, cate o lectie zilnica despre cunoastere, morala sau pur si simplu umor.

Zeul - blog | Bloguri 0 credite
Faze de rahat, umor ce te face sa te dai cu capul de pereti sau sa iti dai o palma peste fata. Ironie si sarcasm vis a vis de ultimele intamplari din toata lumea. Pe langa acestea, ocazional, un sumar cu stiri importante din cele mai tari 40 ziare mondiale.

Bancuri tari | Umor 0 credite
Cititi toate bancurile cu si despre Bula ajuns pensionar adunate din reviste cu epigrame, reviste umoristice si nu numai. Colectia noastra se vrea cat mai mare si va invitam sa ne ajutati sa o marim.

Bancuri cu Bula la Scoala | ----------- 0 credite
Cititi pe website-ul nostru peste 100 de bancuri numai despre bula la scoala. Bancurile care ne-au placut cel mai mult din reviste de umor din toate timpurile sunt acum online.

Lulububu - Articole de umor - Stiri - Jocuri | Alte sporturi 0 credite
LuluBubu Blog - Articole de umor divertisment sport moda bani online internet muzica filme prieteni afaceri tehnologie masini jocuri online.

Stand Up Comedy | Organizari evenimente 0 credite
Oferte spectacole Stand Up Comedy pentru cluburi, baruri, petreceri private sau corporate, balul bobocilor etc. Spectacolele asigura umor de calitate cu cei mai buni comedinati romani.Videoclipuri Stand Up Comedy romanesti (Deko Cafe: Teo, Vio si Costel, Showtime: Bordea si Tibi Neuronu, Cristian Dumitru, Aristocratii: Sergiu, Radu si Toma) si straine (Eddie Murphy, Eddie Griffin, Carlos Mencia, Pablo Francisco) si multi altii.

Google
 

inapoi 2i=umor inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007