Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Tratare aer
Echipamente Tratare Apa, Instalatii Tratare Apa, Statii Dedurizare | Echipamente 0 credite
ASCOMI TRADE COMPANY activeaza din anul 1993 in domeniul instalatiilor de tratare a apei, de incalzire, sanitare si aer conditionat. Detine echipamente de tratare apa, instalatii tratare apa, statii de dedurizare, filtre cu nisip cuartos, filtre cu carbune activ, pompe dozatoare.

Deferizare | Magazine generale 0 credite
Este un site care comercializeaza online filtre de apa, statii dedurizare si deferizare, centrale electrice si filtre de tratare apa, purificatoare cu osmoza inversa, statii eliminare amoniu si azotati, aparate de aer conditionat, teava si fitinguri plus multe alte componente pentru instalatia dumneavoastra de apa.

purificator de aer | Electrocasnice 0 credite
Firma Spectral Company Srl comercializeaza sisteme profesioniste de tratare a aerului: purificatoare de aer, umidificatoare, ionizatoare si dezumidificatoare.Suntem distribuitori ai firmei Heavenfresh.Toate aparatele beneficiaza de: garantie 2 ani de zile, service si consumabile.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Purificatoare aer | ----------- 0 credite
Website-ul ofera solutii si produse pentru tratare aer si purificare apa. In mod special puteti achizitiona cele mai bune purificatoare aer de pe piata de profil si gasiti informatii care va pot fi de folos despre umiditatea din camere, birouri, locuinte, despre protejarea impotriva mucagiului sau umiditatii.

Ventilatie | Magazine generale 0 credite
Societatea noastra va pune la dispozitie sisteme de climatizare si ventilatie moderne, solutii tehnice pentru orice spatiu care are nevoie de ventilatie/climatizare. Pe site-ul nostru veti regasi ventilatoare uzuale si pentru medii speciale, aparate de tratare a aerului, perdele de aer, grile de ventilatie, tubulatura pentru ventilatie, instalatii climatizare, aeroterme.

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007