Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Tehnici de prezentare
Revista | Arhitectura 0 credite
Continutul editorial al revistei este structurat dupa cum urmeaza: calup publictar, rubrica Infos, rubrica de arhitectura, rubrica de urbanism si dezvoltarea orasului, teoria de arhitectura si rubrica de design. Astfel, se urmareste o prezentare profesionala a materialelor prin imagini de calitate superioara insotite de planuri, detalii tehnice, informatii legate de buget, materiale si rezolvari speciale, furnizori, credite.

papetarie birotica OFFICEMAT30 - Papetarie & Birotica - Tot ce ai nevoie in biro | Birotica, papetarie 0 credite
...

bmwx6 | prezentare | Autoturisme 0 credite
prezentare BMW X6. imagini, specificatii tehnice, blog si comenzi on line.

Cursuri deschise, programe training si team building | Consultanta, Intermedieri 0 credite
Cursuri deschise: tehnici de prezentare, leadership, tehnici de negociere, vanzari, manager proiecte, managementul resurselor umane, formator, comunicare, parenting, dezvoltare personala, team building, inteligenta emotionala, cursuri acreditate, diploma de absolvire.

Birou de PROIECTARE, CONSULTANTA si ANTREPRENORIAT in CONSTRUCTII | Constructii case 0 credite
...

Bara bronz laminat | Productie industriala 0 credite
Site de prezentare produs bara bronz laminat pe acest site se poate gasi prezentarea produsului detaliata metode de fabricare marci aliaj caracteristici tehnice etc.

Topografie, cadastru, intabulare, mobilier, termopane, proiectare | Servicii 0 credite
...

Traducere in Rusa si Bulgara | Magazine generale 0 credite
Compania noastră vă oferă servicii de traducere scrisă şi retroversiune pentru limbile rusă şi bulgară, atât pentru acte oficiale (certificate, diplome, adeverinţe, procuri, acte auto, adrese emise de autorităţi, documentaţie de participare la licitaţii), cât şi pentru diverse materiale din domeniul juridic, economic, tehnic, medical, IT, marketing (pliante, broşuri, cataloage de prezentare, pagini web) etc.

bijuterii vintage by artantik.ro | ----------- 0 credite
...

Arhi Atelier - Arhitect, proiecte, machete, case, vile | Arhitectura 0 credite
Cu 15 ani de experienta in domeniul constructiilor si un portofoliu de lucrari ce acopera o tematica vasta, va recomandam: incepeti proiectarea din timp deoarece, orice s-ar spune, incepind cu Certificatul de Urbanism, plus perioada obtinerii de avize, pana la obtinerea Autorizatiei de Construire, dureaza...; la o prezentare cu machete, asigurati timp de executie pentru obtinerea unui grad cat mai mare de detalii; alegeti o echipa de profesionisti, formata din arhitecti, ingineri si designeri cu ...

Google
 

inapoi 2i=tehnici de prezentare 3i=tehnici de prezentare 4i=tehnici de prezentare 5i=tehnici de prezentare 6i=tehnici de prezentare 7i=tehnici de prezentare 8i=tehnici de prezentare 9i=tehnici de prezentare 10i=tehnici de prezentare 11i=tehnici de prezentare inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007