Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Sapaturi canalizari
Vidanjare, canalizare - Bucuresti | Amenajari, decoratiuni 0 credite
Asiguram servicii de desfundare canalizare mecanizata, curatare si spalare mecanizata, vidanjare separatoare de grasimi si hidrocarburi, astfel incat clientii nostri sa indeplineasca cu succes programele de conformare impuse de autoritati prin actele de reglementare.

Proiecte case de lemn, Case - Americane, de lemn, case prefabri | Constructii case 0 credite
...

Cosercon - inchirieri camioane si utillaje, lucrari de constructii | Constructii case 0 credite
Cosercon ofera o gama variata de servicii pentru constructii: inchirieri camioane si buldoexcavatoare, precum si realizare lucrari de constructii: decopertari, indepartare strat vegetal, lucrari de terasare, nivelare terenuri, sapaturi, piconat.

VIDANJARE SI DESFUNDARI CANALIZARI | Servicii 0 credite
Servicii de VIDANJARE si DESFUNDARI de CANALIZARI cu instalatie de inalta presiune(WOMA) 0744146589 sau 0731341834

Vidanjare | Servicii 0 credite
Vidanjare si desfundare canal asigurate de Marico Provider atat pentru persoane fizice cat si juridice in toata tara. Va oferim urmatoarele servicii: vidanjare ape reziduale, grasimi, vidanjare ecologica, desfundare canal si canalizare.

Terenuri Construibile in Tartasesti | ----------- 0 credite
Terenuri intravilane in Tartasesti la asfalt langa padure pe DN7, intr-o zona de vile noi, direct de la proprietar ca persoana particulara. Terenurile aprobate prin PUZ prentru constructia de locuinte P+2. Utilitati: gaze, curent, canalizare.

Condav Proiect - Constructii civile si rezidentiale | Constructii case 0 credite
Condav Proiect execucta: constructii case la cheie, constructii case la rosu, amenajari interioare, tencuieli, zidarii, sapaturi si exacavatii, termosisteme, tencuieli mecanizate si proiectare in constructii.

Buldoexcavatoare | Constructii case 0 credite
Buldoexcavatoarele sunt utilaje folosite pentru săpături, fiind o variantă evoluată a lopeţii. Buldozerele sunt utilizate în special în degajarea pământului, în crearea de şanţuri pentru a favoriza montarea ţevilor, cablurilor, reţelei de canalizare etc., dar şi în cazul creerii unei fundaţii pentru o clădire.

Magazin online instalatii termice | Materiale de constructii 0 credite
Magazin online cu instalatii termice, instalatii sanitare, canalizare, calorifere, radiatoare aluminiu si radiatoare din otel, centrale termice, panouri solare, teava cupru, teava ppr si multe altele.

Desfundare canalizare, vidanjare | Constructii case 0 credite
Va oferim servicii de desfundare canalizare executate de o echipa cu o vasta experienta in domeniu. Avem diverse oferte pentru serviciile noastre profesionale de desfundare canalizare si canal. Desfundarea canalizarilor se poate face utilizand utilaje de inalta presiune. Pe langa desfundare canalizare putem executa si vidanjare cu autospeciale pentru vidanja.

Google
 

inapoi 2i=sapaturi canalizari 3i=sapaturi canalizari inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007