Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Rupere
Folie rar | Echipamente, tuning 0 credite
Foliile autoadezive folosite de noi sunt folii omologate RAR, realizare din material plastic (polivinil butiral) cu grosime de cativa micrometri si care are o rezistenta extrem de ridicata la rupere.

Testari echipamente tractiune | Alte marfuri 0 credite
Firma cu o vasta experienta in domeniu, Vandor Industry va ofera servicii profesionale de testari echipamente de tractiune sau de ridicare. Testarile acestor echipamente de tractiune se efectueaza la ruperea completa a elementelor de ridicare. Deasemenea oferim si testari de siguranta pentru echipamente de tractiune. Testarile pentru echipamentele de tractiune se executa pana la forta maxima de 250 tone, lungimile acceptabile ale esantioanelor fiind de la 0 la 6 m.

Prelate transparente | Anunturi 0 credite
Firma cu experienta comercializeaza prelate transparente si semi-transparente gata confectionate. Prelate transparente de cea mai buna calitate, gata croite, 100% impermeabile, din PVC. Materialul prelatelor transparente este tratat impotriva razelor ultraviolete, are rezistenta mare la rupere, tractiune, murdarie. Prelatele transparente pot fi dotate petrimetral cu capse metalice rotunde, cheder sau snur.

USI DE GARAJ | Constructii case 0 credite
...

Asisst - magazin online bratari de identificare | Magazine generale 0 credite
Magazin online care vinde braţari de identificare, confectionate din hartie sintetica, sunt de unica folosinta, nu pot fi indepartate fara a fi deteriorate, rezistente la rupere si la apa, cu numar de serie unic, pot fi scrise mesaje, logouri, etc.

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007