Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Retele telecomunicatii
Retele structurate-Calculatoare | Retele 0 credite
servicii de telecomunicatii, retele structurate, date-voce, calculatoare, componente, periferice, supraveghere video, etc

NetworkLand: Magazin OnLine Echipamente Retea | Magazine online 0 credite
Routere Broadband/DSL, Retele Wireless, Routere ADSL, Modemuri ADSL, VoIP, Firewall si VPN, Telecomunicatii, Data Storage, Switch-uri, Placi Retea

European Telecom | Telecomunicatii 0 credite
EUROPEAN TELECOM este o companie specializata in comercializarea si instalarea echipamentelor de telecomunicatii si retelistica, si in oferirea de solutii in domeniul comunicatiilor fixe si a retelelor de date.

GGR cable - cabluri si conectica pentru retele | Agentii de turism 0 credite
Descriere: GGR cable - cabluri si conectica pentru retele profesionale de telecomunicatii importate si distribuite in Romania prin General Group - cabluri, conectori, prize, mufe, patch paneluri, patch corduri, cabinete rack si accesorii etc.

GGR network - retele IT profesionale | Magazine generale 0 credite
GGR network - proiectare, optimizare, instalare, testare, certificare si punerea in functiune a retelelor de calculatoare si telefonie pentru birouri sau pentru aplicatii industriale - implementarea de retele de telecomunicatii cu sau fara fir, retele de supraveghere video, retele antiefractie si antiincendiu

Centrale telefonice Siemens | Telecomunicatii 0 credite
Firma noastra furnizeaza solutii si servicii integrate de telecomunicatii si transmisii de date avand o bogata experienta in domeniul instalarii si intretinerii echipamentelor de voce date respective a retelelor structurate.

Suduri fibra optica | Retele 0 credite
Firma noastra va ofera servicii de suduri fibra optica, depanari retele fibra optica, splice si otdr. Firma noastra activeaza cu succes pe piata de telecomunicatii incepand cu anul 2003 si deoarece echipamentele folosite de noi sunt de ultima generatie garantam calitatea si rapiditatea executiei lucrarilor.

PisicaIT - Magazin Online IT | Magazine online 0 credite
Magazin de componente it online va ofera: Laptopuri & Tablete, Componente PC, Componente Audio Video, Camere Foto, Videoproiectie, Imprimante, Elemente de Birotica, Telecomunicatii & Retelistica, Gaming PC & Console.

Casa si Biroul - revista, constructii si amenajari | Reviste 0 credite
Casa si Biroul - prima retea nationala de reviste locale distribuite gratuit din domeniul constructiilor si amenajarilor din Romania.

Gastronomie de la A la Z, retete culinare, | Arta Culinara 0 credite
ArtGastro este o vitrina de prezentare a gastronomiei, a meseriilor gustului, a celor mai mari Sefi Bucatari din lume, si in sens mai larg - a artelor culinare.

Google
 

inapoi 2i=retele telecomunicatii 3i=retele telecomunicatii 4i=retele telecomunicatii 5i=retele telecomunicatii 6i=retele telecomunicatii 7i=retele telecomunicatii 8i=retele telecomunicatii 9i=retele telecomunicatii 10i=retele telecomunicatii 11i=retele telecomunicatii inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007