Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Promoteri
NewLand Focsani - Imobiliare Vrancea | Agentii imobiliare 0 credite
Ne-am infiintat cu convingerea ca este nevoie de noi, altfel de promoteri atat pentru investitorii mici sau mari cat si pentru cumparatorii ocazionali care au nevoie de servicii preferentiale.

Direct Marketing, Promotii Online | Curierat 0 credite
direct marketing, marketing direct, promotii online, promoteri, promovare online, hostess, solutii marketing, sampling, materiale publicitare

publicitate | Marketing, publicitate 0 credite
ADmind, agentie de publicitate ce oferea servicii de hostess, promoteri, grafica publicitara, productie publicitara, logo design, publicitate online, publicitate outdoor, organizari evenimente si inscriptionari materiale publicitare.

supermodels - poze fete | Diverse 0 credite
supermodels.ro este o comunitate actualizata si moderata zilnic in care gasiti poze cu baieti si poze cu fete. Portalul detine si alte servicii adiacente precum cel de castinguri si de anunturi. Lista de modele si de fotomodele este filtrata de catre operatorii nostrii. Portalul faciliteaza comunicarea dintre o agentie de casting si cel care doreste un job de promoter, hostess, fotomodel, figuratie de film, cascador si altele.

Agentie de casting | ----------- 0 credite
Agentie de casting New Media CASTING este o agentie de casting infiintata in anul 2008 care detine o baza de date ce cuprinde 9000 de persoane: Asiatici, Promoteri, Cascadori, Animatoare, Cheliosi, Barbosi, Punkeri, etc. www.newmediacasting.ro

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007