Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Profile metalice
Soceram - Partenerul tau in constructii, | Materiale de constructii 0 credite
S.C. Soceram S.A. producator traditional de materiale de constructii cu experienta de peste 40 de ani, va ofera BCA, caramida, gleturi, adezivi si profile metalice la cel mai bun raport calitate/pret.

Metal Grup Baia Mare - materiale consctructii | Constructii case 0 credite
...

Panouri, poliuretan, termoizolante - Isobau | Constructii case 0 credite
Isobau comercializeaza: panouri, panouri pereti, panouri frigorifice, panouri vata minerala, tabla cutata, profile zincate, accesorii metalice, usi industriale, termoizolante, poliuretan

PROLUX: sisteme de finisaj, amenajari si finisaje interioare, profile de finisaj | Amenajari, decoratiuni 0 credite
Distribuitor national de sisteme de finisaj pentru amenajari interioare si exterioare. PROLUX reuneste gama de sisteme si accesorii profesionale din eloxALUM, alama regala, steelINOX si PVC pentru pardoseli si pereti corniere, profile de dilatatie, protectii pentru trepte, plinte PVC, glafuri, stergatoare, treceri de pardoseala, baghete metalice, listello, praguri, etansatoare, decoratiuni

PROFIXIS-Sisteme de fixare profesionale | Constructii case 0 credite
PROFIXIS-Sisteme de fixare pentru structuri metalice si constructii care nu necesita sudura si/sau gaurire la realizarea imbinarilor. Compania distribuie o gama completa de sisteme de fixare profesionale pentru: * structuri metalice * constructii civile si industriale * combinate chimice si petrochimice * platforme marine * instalatii de ridicat si manipulat * transporturi Oferim solutii alternative la metodele traditionale de fixare.

Sisteme si accesorii profesionale pentru finisaje si amenajari | Amenajari, decoratiuni 0 credite
Cea mai variata gama de sisteme si accesorii pentru finisaje si amenajari profesionale de calitate: baghete din PVC si metalice, treceri de pardoseala, protectii pentru trepte, etansatoare, corniere, plinte, glafuri, stergatoare de picioare, mobilier pentru baie, profile de dilatatie. Livrare din stoc, distributie nationala, asistenta pentru proiecte, unic distribuitor PROLUX-GENESIS.

Tigla metalica | Alte marfuri 0 credite
Coilprofil produce tigla metalica-Metigla, gama completa de piese de finisaj pt. acoperis, tabla cutata-ondulata si trapezoidala, profile galvanizate Z si C, casete de fatada si panouri sandwich cu miez de polistiren si vata minerala. Pentru mai multe detalii despre tigla metalica produsa de noi vizitati website-ul.

Hidroplasto – Deflex – profile dilatatie | Constructii case 0 credite
Compania Deflex - Fungensysteme Gmbh, cu o experienta de peste 50 de ani, este specializata in fabricarea si distributia unor profile de jonctiune suprafete: profile aluminiu, profile metalice, profile seismice, profile ignifuge, profile din Pvc.

Producator de tigla metalica | Constructii case 0 credite
Lansata in 2011, RUFSTER produce invelitori metalice pentru acoperisuri si fatade la standarde europene: tigla metalica, tabla cutata, elemente profilate si casete pentru fatada. Materia prima o reprezinta rolele din otel zicat acoperit pe ambele fete de un sistem de protectie anticoroziva. Comenzile sunt realizate din aceleasi loturi de materie prima, iar gama de culori include 10 nuante lucioase si 13 nuante mate. Produsele RUFSTER sunt insotite de Certificat de Garantie.

Pret tamplarie aluminiu | Constructii case 0 credite
Importatorul Total Aluminium Bucuresti distribuie usi pvc, ferestre termopan, usi metalice, rulouri exterioare, jaluzele aluminiu, profile aluminiu, jaluzele verticale, scari interioare, tamplarie pvc, obloane, rulouri aluminiu, tamplarie aluminiu, copertine.

Google
 

inapoi 2i=profile metalice 3i=profile metalice 4i=profile metalice 5i=profile metalice 6i=profile metalice 7i=profile metalice 8i=profile metalice 9i=profile metalice 10i=profile metalice 11i=profile metalice inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007