Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Permis de conducere
Regalauto - scoala de soferi Bacau, servicii | Scoli de soferi 0 credite
Scoala de soferi Autoregal Bacau, asigura pregatirea teoretica si practica in vederea sustinerii examenului pentru permis de conducere auto.Scoala dispune de baza tehnica materiala conform legislatiei in vigoare, personal de specialitate cu experinta, sala de legislatie moderna, dotata conform cerintelor pentru o asemenea activitate.

Permis categoria B, Baia Mare, Maramures | Scoli de soferi 0 credite
Ma numesc Muresa Octavian locuiesc in Baia-Mare si din 1 octombrie lucrez ca persoana fizica-INSTRUCTOR-AUTO si ofer diferite pachete de inscriere si moduri de plata pentru membri de familie adica la cel putin 2 membri de familie :studetii sau elevi care sant la liceu au o reducere de 5 la suta din pretul de conducere care este de 800 RON si contine 15 sedinte a 100 de minute, experienta mea consta in 14 ani lucrati ca conducator auto la trei firme diferite din 9 ani de extern intalnid diferite ...

Scoala de soferi Bucuresti | Scoli de soferi 0 credite
Doriti sa obtineti un permis de conducere in conditii avantajoase in raportul: calitate, pret, timp? Sunteti pe site-ul potrivit! Scoala auto categoria B, rate, dosar, psiho, legislatie, incepi imediat!

Chestionare Auto | Scoli de soferi 0 credite
Chestionare auto si teste auto pe categorii, tot ce ai nevoie pentru a reusi in cu succes obtinerea permisului de conducere auto.

Auto Marilyn Roman - Scoala de soferi categoria B | Scoli de soferi 0 credite
Scoala de soferi Auto Marilyn Roman ofera cursuri pentru permis de conducere auto categoria B cu profesori de legislatie rutiera si instructori auto profesionisti!

Scoala de soferi | Scoli de soferi 0 credite
Cel mai bun pret scoala soferi SAGauto.ro. Scoala de soferi Bucuresti SAG te instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Si tu poti deveni sofer cu adevarat urmand cursurile unei scoli de soferi profesioniste.

Chestionare auto | Scoli de soferi 0 credite
Site dedicat celor ce doresc sa isi faciliteze procesul de invatare pentru obtinerea permisului de conducere - codul rutier, regulamentul de aplicare al codului rutier precum si chestionare auto online.

Examinari psihologice angajare in munca/control periodic medicina muncii,inscrie | ----------- 0 credite
Cabinet Psihologic Psihotim -evaluare si selectie psihologica personal, evaluarea aptitudinala si orientare scolara si profesionala, aviz psihologic port-arma, permis conducere auto, inscriere facultate, curs asistenta, agent paza, evaluarea performantelor, fisa postului.

Scoli de soferi Iasi | Scoli de soferi 0 credite
Scoala de soferi iasi, KM Auto vine in sprijinul celor dornici sa obtina permisul de conducere, usor, sigur si fara probleme in trafic. Scoala de soferi KM AUTO detine sala proprie dotata ultramodern.

scoala auto amatori | ----------- 0 credite
www.scoalaautoamatori.ro Scoala de soferi-Instructor auto autorizat si atestat de MTI-ARR, organizeaza cursuri auto pentru obtinerea permisului de conducere dar si pentru cei ce detin permis si care din diferite motive, n-au mai condus.0722279542.

Google
 

inapoi 2i=permis de conducere 3i=permis de conducere 4i=permis de conducere 5i=permis de conducere inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007