Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Necaz
Ma streseaza !!!! | Forumuri 0 credite
In fiecare zi ...pe strada, la serviciu, acasa si in multe alte locuri, ne STRESEAZA, ne deranjeaza, ne supara anumite lucruri si intamplari . Aici putetm scrie tot ce ne STRESEAZA, tot ce ne doare, tot de ce suntem nemultumiti, probleme, necazuri, neplaceri ..si alte evenimente sau intamplari care ne deranjeaza si ne STRESEAZA .... deci mai pe scurt NE DESCARCAM SI NOI PUTIN NERVII ..

Bancuri selecte pentru cunoscatori | Umor 0 credite
Divertisment de calitate pentru oameni inteligenti! Citeste o impresionanta colectie de bancuri noi si de bun gust! Toate aceste bancuri sunt de calitate si sunt alese atent. Aici vei gasi si o colectie de citate amuzante, impartite pe categorii. Ele sunt o sursa de inspiratie si de relaxare deopotriva. In plus ai acces si la o colectie de imagini si filme amuzante impartite pe categorii. Aici gasesti animale funny, oameni neatenti, haz de necaz si multe altele… Hai sa vezi!

Protectia muncii Bucuresti | Consultanta, Intermedieri 0 credite
Accidentele de munca inseamna pierderi pentru compania ta. Daca compania ta are angajati, atunci noi, AGORA EXPERT SRL, prin specialistii nostri, te scapam de necazuri si iti usuram alinierea la legislatia actuala privind protectia muncii din Romania si din UE.

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007