Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Ministerul muncii
Agentie de recrutare si plasare a fortei de munca | Recrutare forta de munca 0 credite
...

HSEQ CONSULTING PLOIESTI - EVALUAREA RISCULUI SI FORMARE PROFESIONALA | Consultanta, Intermedieri 0 credite
HSEQ Consulting Ploiesti este o structura complexa de consultanta care acopera toate nevoile unei firme, de la infiintare pana la strategia de dezvoltare ulterioara. HSEQ Consulting iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la consultantul tau: servicii personalizate, experienta intr-un mediu in continua schimbare si serviciile unei echipe profesioniste si dinamice.Suntem liderul local pe piata de consultanta in domeniul managementului sigurantei si al furnizorilor de formare profesionala. Avem ...

Cursuri de perfectionare | Cursuri la distanta 0 credite
Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Cursuri de perfectionare profesionala | Cursuri la distanta 0 credite
Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Team building | Servicii 0 credite
VISION CONSULTING este o companie creativa si dinamica care va poate furniza programe de team building complexe, sesiuni de training personalizat si open, cursuri acreditate, recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, autorizate CNFPA.

Cursuri web design | ----------- 0 credite
Cursuri Web Design si Informatica (baze de date, programare C++) organizate in Bucuresti de Top Quality Management, autorizate CNFPA, recunoscute Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Contactati Departamentul Cursuri, www.cursuri-web-design.ro.

Cursuri manichiura pedichiura | Training 0 credite
Cursuri manichiura pedichiura in Bucuresti, locatie centrala, cu program si in weekend. Cursuri manichiura pedichiura acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diploma recunoscuta international.

Cursuri calificare Bucatar | Training 0 credite
Tehno Art Solution ofera cursuri de calificare si reconversie profesionala, la standarde internationale. Absolventii cursurilor de calificare sunt acreditati de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei printr-o diploma recunoscuta international. Mai multe detalii despre cursuri calificare bucatar gasiti vizitand website-ul nostru.

Cursuri codul muncii | Cursuri la distanta 0 credite
Cursuri codul muncii este un website ce doreste sa satisfaca nevoile de formare profesionala. Toate cursurile de formare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT sunt autorizate CNFPA ofera certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii.

Cursuri de masaj si reflexoterapie autorizate de M. Muncii | Training 0 credite
Naturist Med este scoala de masaj si cabinet de medicina naturista . Organizeaza cursuri de calificare in masaj somatic (intretinere si relaxare), cursuri de masaj reflexoterapeutic (reflexoterapie), curs de masaj anticelulitic, drenaj limfatic, curs de masaj terapeutic, curs de masaj medical, cursuri tehnician maseur, acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Diploma este recunoscuta international

Google
 

inapoi 2i=ministerul muncii 3i=ministerul muncii 4i=ministerul muncii 5i=ministerul muncii 6i=ministerul muncii 7i=ministerul muncii 8i=ministerul muncii 9i=ministerul muncii inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007