Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Instructaj
NOFIRE - Toata gama de produse si servicii PSI | Sisteme de securitate 0 credite
NOFIRE - Realizeaza instructajul personalului pe linie PSI si SSM. Produce si comercializeaza toata gama de stingatoare si materiale PSI. Intocmeste documentatiile PSI conform legislatiei in vigoare. Realizeaza lucrari de ignifugari pentru materialele combustibile.

Scoala de soferi Cluj | Scoli de soferi 0 credite
Scoala de soferi Cluj Autorally presteaza servicii de instructaj auto-moto de inalta calitate. Instructori cu experienta, chestionare, cărţi de legislaţie rutieră, planşe, CD sunt cateva din atuurile care ne recomada.

Protectia Muncii Bucuresti | Consultanta, Intermedieri 0 credite
prevenire, protectie, securitate, evacuare psi, interventie psi, instructaj protectia muncii ssm, marcaje protectia muncii ssm si psi, masuri prim ajutor ssm si psi

Servicii de resurse umane si protectia muncii | Consultanta, Intermedieri 0 credite
Outstand Solutions va ofera servicii de: resurse umane, protectia muncii si psi (instructaje, evaluare risc, PM, documentatii) infintare SC si PFA, consultanta, consiliere juridica, relatii de munca, administrare personal, salarizare.

Protectia muncii - Evaluare riscuri | Servicii 0 credite
Vrei siguranta angajatilor tai?Work Protection Business te ajuta sa indeplinesti cerintele legale privind securitatea si sanatatea muncii (protectia muncii): instructiuni proprii, evaluare riscuri, fise de instructaj, plan de prevenire si protectie, etc.

Situatii de urgenta | Servicii 0 credite
Kamalatmika Company ofera servicii si consultanta de specialitate pentru orice tip de situatii de urgenta. Serviciile noastre pentru situatii de urgenta cuprind diverse controale, instructaje sau instruiri. Apeland la noi veti beneficia de calitate, promptitudine, seriozitate si preturi excelente pentru orice tip de situatii de urgenta.

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007