Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Eoliana
energie turbine generatoare eoliene | Electrice echipamente 0 credite
turbine, generatoare, surse de energie eoliana, centrale eoliene

Panouri solare, lampi de balizaj, generator eolian | Echipamente 0 credite
Va oferim solutii complete bazate pe energie solara. Oferta noastra cuprinde printre altele: lampi de balizaj, panouri fotovoltaice, baterii stationare, sisteme autonome de producere a energiei electrice, generator eolian, grupuri electrogene, balizaj solar fotovoltaic, lampa de balizaj, turbina eoliana, baterii industriale solare cu gel.

Sere Eco - Solare, autosustenabile, fara costuri de incalzire si racire | ----------- 0 credite
Incalzirea si racirea serelor Eco-Solare se realizeaza prin actiunea simultana a mai multor dispozitive: DPAC - Depozitul pasiv anual de caldura, care vara acumuleaza lent caldura excesiva din sera si iarna o cedeaza lent in sera, peretele trombe care este tencuit pe partea interioara cu 1, 5 cm mortar + 30% PCM, peretele interior turnat din beton + 30% PCM, peretele reflector, placat cu placi din lut prevazute cu elemente de incalzire din carbon alimentate fotovoltaic sau eolian si PCM-uri, circuitul ...

panouri solare | Amenajari, decoratiuni 0 credite
MABEC Trading se ocupa cu instalarea implaturilor de energie regenerabila verde cum ar fi cea solara retinuta si distribuita in locuinta dumneavoastra de panouri fotovoltaice de cea mai buna calitate dar si cea eoliana obtinuta cu ajutorul morilor de vant.

Google
 

inapoi inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007