Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Companie de constructii
Professional Civil Engineering - Arhitectura si proiectare | Arhitectura 0 credite
Professional Civil Engineering SRL este o companie ce ofera servicii de calitate in domeniul arhitecturii si al ingineriei construţiilor. Servicii: - Arhitectura si urbanism - Inginerie structurala - Proiectare instalatii termice, sanitare, climatizare si electrice - Expertize tehnice ale constructiilor - Verificare de proiecte

Remorci, Semiremorci, Autoconstruct Utilitare, Remorci Trailere, Transporturi | Constructii case 0 credite
Compania Autoconstruct a fost infiintata in anul 2003, iar in cei patru ani de existenta compania de utilaje de constructii a reusit sa castige experienta pe plan local si sa ofere partenerilor sai de afaceri profesionalism si siguranta.

AGMI - Arhitectii structurilor tale! | Constructii case 0 credite
AGMI este o companie specializata in fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.Compania si-a diversificat anul trecut portofoliul de produse cu hale semirotunde/modulare cu deschideri intre 15 si 35 m, fara structura metalica, la cel mai bun pret.

Vellars business - distribuitori | Materiale de constructii 0 credite
Osb3 la pret de importator direct.Site de prezentare al companiei Vellars Business SRL, ce va ofera placi OSB3 calitate germana.

Placi finisate din ECOFIBRE | Constructii case 0 credite
Sintem o companie care promoveaza exclusiv materiale si tehnologii ecologice pentru domeniul constructiilor din Romania. Placile finisate din ecofibre, sint a doua premiera pe care o lansam in Romania. Alternativa complet ecologica la finisarea interioara a suprafetelor construite.

Firme Gratis Online | ----------- 0 credite
Portal de afaceri cu inscriere gratuita pentru firme oportunitati de afaceri, cataloage produse, lista de firme, agentii imobiliare, turism sau constructii si multe altele de la A la Z compania care te intereseaza.

Elicoptere de colt Barikell | Servicii 0 credite
Compania noastra este importatorul in Romania al cunoscutelor echipamente pentru constructii Barikell. Atuul nostru este acela ca noi nu doar vindem, iar apoi lasam clientul sa se descurce cu utilajul nou achizitionat, ci purtam raspunderea pentru produsul furnizat si anume prin service.

Tremix - elicopter de colt | Servicii 0 credite
Compania noastra este importatorul in Romania al cunoscutelor echipamente suedeze pentru constructii - Tremix. Atuul nostru este acela ca noi nu doar vindem, iar apoi lasam clientul sa se descurce cu utilajul nou achizitionat, ci purtam raspunderea pentru produsul furnizat si anume prin service.

euroconbuilding - ,vile,blocuri,constructii civile | Constructii case 0 credite
Eurocon Building Proiect este o companie de constructii cu o vasta experienta in domeniul constructiilor avand proiecte in desfasurare de peste 65000 mp, spatiu construit.

Demolari. Excavatii | Constructii case 0 credite
Tehnitech Utilaje Com este pe piata constructiilor inca din 2001. Serviciile noastre includ: realizarea lucrarilor de demolari, excavatii, umpluturi, terasamente, foraje pentru fundatii speciale. Din anul 2005, societatea a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN VISO 9001:2001. Serviciile si bunurile oferite de compania noastra se ridica la cele mai inalte standarde calitative fiind certificate de IQnet si SRAC. Tehnitech Utilaje Com ...

Google
 

inapoi 2i=companie de constructii 3i=companie de constructii 4i=companie de constructii 5i=companie de constructii 6i=companie de constructii 7i=companie de constructii 8i=companie de constructii 9i=companie de constructii 10i=companie de constructii 11i=companie de constructii inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007