Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Catering evenimente
Organizare evenimente | Organizari evenimente 0 credite
...

YOFFI Baia Mare - organizator evenimente, servicii | Catering 0 credite
...

Restaurant Weresi - Bucuresti | Restaurante 0 credite
Resaturant "WERESI" va sta la dispozitie pentru diverse evenimente:nunti, botezuri, cununii, catering, etc. Este un loc in care se poate petrece agreabil, beneficiind de servicii bune si delicatese veritabile dispunand de terasa cu 80 locuri. Terasa privata 20 de locuri si sala pt evenimente cca 100 locuri.

Inchirieri Echipamente Sonorizare Videoproiectoare Camere Video Lumini Plasme. | Echipamente 0 credite
5Stars solutia perfecta pentru inchirireri echipamente audio video, sonorizare, videoproiectoare, camere video, lumini, plasme. Va oferim servicii aferente organizarii evenimentelor: productie publicitara, catering, baloane si artificii.

Gastrom Catering - solutii complete pentru evenimente | Catering 0 credite
Gastrom Catering ofera servicii pentru:catering, organizare nunta, pranz, administrare cantine, evenimente corporate, catering film, petreceri private

Hotel Ocean Palace Arad | Hoteluri, vile, pensiuni 0 credite
Hotel in Arad, cu dotari de 4 stele situat in centrul Aradului. Restaurant in Arad, cu specific romanesc si mediteranean. Va punem la dispozitie servicii de organizari evenimente si servicii de catering in Arad. Rezervari online.

Pro Software - Programe pentru Hotel, Restaurant, Fast Food, Catering | Software 0 credite
Pro Software va ofera Sisteme informatice specializate, pe care le putem personaliza pentru a corespunde perfect activitatii dvs.: Evidenta Activitate Hoteliera (Front-Office si Back-Office), Evidenta Activitate Catering, POS (marcaj) si Gestiune (Front-Office si Back-Office) Restaurant, Cafenea, Bar, Pizzerie, Fast-food, Gelaterie etc. (disponibil si in versiunea pentru touchscreen sau PDA) - realizam legatura la casa de marcat, optional acces in sistem cu card magnetic, imprimare personalizata ...

Baruri si Cluburi Baia Mare | Restaurante 0 credite
Restaurante Baia Mare este un catalog online cu restaurante, baruri, cluburi, cafenele si pizzerii din Baia Mare. Deasemenea pe site poti gasi servicii de catering, sali de nunti sau evenimente speciale din Baia Mare.

Catering si organizare evenimente | Catering 0 credite
Firma Maroni Catering cu sediul in Baia Mare ofera servicii complete de catering si organizare evenimente in intreaga tara.

Restaurant Bucuresti | Organizari evenimente 0 credite
Restaurantul Solicor din Bucuresti, situati pe Bdul Basarabia va asteapta cu terasa, crama si restaurant si vine in ajutorul dumneavoastra pentru organizarea tuturor tipurilor de evenimente. Apelati la restaurantul nostru pentru servicii de catering cu livrare la domiciliu sau adresa dumneavoastra.

Google
 

inapoi 2i=catering evenimente 3i=catering evenimente 4i=catering evenimente 5i=catering evenimente 6i=catering evenimente 7i=catering evenimente 8i=catering evenimente 9i=catering evenimente 10i=catering evenimente 11i=catering evenimente inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007