Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Card acces
Hotel Euro House Baia Mare | Hoteluri, vile, pensiuni 0 credite
...

Supercard - productie si personalizare carduri | Marketing, publicitate 0 credite
Solutii complete de fidelizare prin carduri, productie si personalizare carduri, introducere si gestionare date, direct mailing, contact center, masini si echipamente pentru personalizare carduri, accesorii pentru legitimatii, design, productie materiale publicitare.

Cards4U | Diverse 0 credite
Solutii complete de fidelizare prin carduri, productie si personalizare carduri, introducere si gestionare date, direct mailing, contact center, masini si echipamente pentru personalizare carduri, accesorii pentru legitimatii, design, productie materiale publicitare.

Pro Software - Programe pentru Hotel, Restaurant, Fast Food, Catering | Software 0 credite
Pro Software va ofera Sisteme informatice specializate, pe care le putem personaliza pentru a corespunde perfect activitatii dvs.: Evidenta Activitate Hoteliera (Front-Office si Back-Office), Evidenta Activitate Catering, POS (marcaj) si Gestiune (Front-Office si Back-Office) Restaurant, Cafenea, Bar, Pizzerie, Fast-food, Gelaterie etc. (disponibil si in versiunea pentru touchscreen sau PDA) - realizam legatura la casa de marcat, optional acces in sistem cu card magnetic, imprimare personalizata ...

Perfect Tour - Rezervare Bilete de Avion | Ghiduri turistice 0 credite
Agentia de turism Perfect Tour, lanseaza sistemul online de emitere automata a biletelor de avion. Acum poti cumpara online bilete de avion ale companiilor aeriene de linie cu cele mai mici preturi. Economisesti timp si bani cumparand online zboruri ieftine si sigure pentru vacantele tale. Sistemul este usor de folosit si iti ofera posibilitatea de a achizitiona biletul de avion oriunde si oricand, accesand http://www.perfect-tour.ro/bilete_avion.html . Acest serviciu va permite emiterea instant ...

HARTI NAVIGATIE AUTO | Accesorii auto 0 credite
Este de o importanta primordiala ca hartile sistemelor de navigatie auto si nu numai sa fie updatate periodic, siteul nostru va ofera aceasta posibilitate la un pret foarte accesibil. Hartile sunt ultimele verisuni disponiblile pe piata, se instaleaza pe CD, DVD, CARD, HARD.

Star-Print, magazin IT | Electronice 0 credite
Companie specializata in importul si distributia de produse IT, Magazin online de echipamente IT, accesorii si consumabile: calculatoare desktop si laptopuri, monitoare, imprimante, multifunctionale, copiatoare, foto, video, tablete, telefoane mobile, medii de stocare diverse - CD, DVD, casete, carduri, HDD externe, cititoare etc - consumabile originale, accesorii de calitate, echipamente de birou.

Imprimare carduri pvc | Marketing, publicitate 0 credite
Companie specializata in imprimarea cardurilor din plastic; solutii de fidelizare clienti; echipamente si consumabile pentru productia de carduri; legitimatii, carduri de membru, de student, gift cards, card de discount/fidelitate, ecusoane, carduri de acces.

Magazin online de si accesorii auto - LaMotor.ro | Piese auto 0 credite
Magazin online de piese auto si accesorii auto la cele mai bune preturi, pentru orice model de masina din stoc si la comanda. Pe site-ul nostru gasiti o varietate larga de produse ce pot fi achitate prin plata online cu card bancar, transfer bancar sau ramburs. Pentru comenzi de minim 200 Ron, transportul este gratuit in orasul Bucuresti, iar pentru comenzi in valoare mai mare de 500 Ron, transportul este gratuit in toata tara.

friendlybanking informatii accesibile despre le, institutiile bancare si de | Banci 0 credite
Friendlybanking.ro ofera informatii accesibile despre bancile, institutiile bancare si de credit din Romania si despre ofertele de credite, depozite, carduri, conturi de economii.

Google
 

inapoi 2i=card acces 3i=card acces 4i=card acces 5i=card acces 6i=card acces 7i=card acces 8i=card acces 9i=card acces 10i=card acces 11i=card acces inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007