Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Autorizatie de mediu
Director traducatori autorizati din Romania | Cautare, portal 0 credite
Lista traducatorilor din Romania, articole legislatie, traduceri tehnice, juridice, medicale, forum discutii, examene, invatamant, proiecte si job-uri, inscriere GRATUITA.

EPC Consultanta de Mediu- Parteneriat cu natura | Consultanta, Intermedieri 0 credite
Societate acreditata de Ministerul Mediului pentru elaborarea intregii game de lucrari necesare obtinerii : avizului de mediu, acordului de mediu, autorizatiei de mediu, precum si avizului si autorizatiei de gospodarire a apelor, obtinerea finantarii pentru proiecte de mediu, din fonduri structurale si fondul de mediu.

Laborator de analize microbiologice | Servicii medicale 0 credite
Unilab este un laborator de analize microbiologice pentru dispozitive medicale si produse agroalimentare.Detinem autorizatiile necesare pentru a emite buletine de analiza ce pot proba grija dumneavoastra fata de igiena si calitate in fata clientilor

Agentie de traduceri si interpretariat | Servicii 0 credite
Traduceri si interpretariat la cel mai inalt nivel. Traduceri standard, tehnice, juridice, medicale, economice. Traducatori autorizati de Ministerul Justitiei.

Asigurare RCA Online | ----------- 0 credite
Aflati informatii, comparati tarife, contactati-ne pentru consultanta sau comandati online pe www.umbreluta.ro: asigurari RCA, CASCO, asigurari de locuinte, asigurari medicale de calatorie si alte tipuri de asigurari generale: asigurari industriale, asigurari de raspundere civila, malpraxis.Spot Insurance detine autorizatia de functionare nr.203 emisă de CSA in data de 16.03.2009 si este inscrisa în Registrul Intermediarilor in Asigurari sub numarul RBK-556. Capitalul social este de 50.000 lei

Studii de impact asupra mediului, Raport de mediu, Raport de amplasament, Bilant | Consultanta, Intermedieri 0 credite
...

Servicii vidanjare | Constructii case 0 credite
Companie cu capital integral privat ofera servicii de vidanjare excelente. Serviciile noastre de vidanjare se adreseaza tuturor celor interesati, tinand sa precizam ca serviciile de vidanjare oferite nu afecteaza mediul inconjurator. Firma noastra detine toate autorizatiile legale si obligatorii pentru serviciile de vidanjare, dar si o echipa profesionista in domeniu si oricand pregatita sa intervina la nevoie.

CONTAB DAP MEDIA - Servicii Bucuresti | Contabilitate 0 credite
Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), efectuez lucrari contabile complete: Bilant, Balanta, Jurnal Banca, Registru Casa, Deconturi de Cheltuieli, Revisal (angajari, acte aditionale personal).

Traduceri Autorizate Cluj | Traduceri 0 credite
Biroul de traduceri autorizate din Cluj ofera servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate pentru diferite acte in domeniul medical, tehnic, juridic cu ajutorul traducatorilor autorizati in limbile: engleza, italiana, franceza, spaniola, germana, maghiara. Contactati-ne pentru o estimare de pret gratuita.

Statiunea Izvoare din Maramures | Hoteluri, vile, pensiuni 0 credite
Statiunea climaterica si de schi Izvoare este situat? la poalele vrfului Ignis, la o distant? de 27 de km de ora?ul Baia Mare. Aflata la o altitudine de 1003 m, pe un platou vulcanic n mijlocul unui cadru montan deosebit, statiunea va ofera un mediu ide

Google
 

inapoi 2i=autorizatie de mediu 3i=autorizatie de mediu 4i=autorizatie de mediu 5i=autorizatie de mediu 6i=autorizatie de mediu 7i=autorizatie de mediu 8i=autorizatie de mediu 9i=autorizatie de mediu 10i=autorizatie de mediu 11i=autorizatie de mediu inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007