Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Achizitii publice
Licitatii Achizitii Publice | Marketing, publicitate 0 credite
Licitatii Acizitii Publice. Aici gasiti zilnic licitatiile publicate pe SEAP, MO, BRM, PRESA NATIONALA.

Licitatii SEAP | Licitatii 0 credite
Licitatii SEAP inseamna Sistemul Electronic de Achizitii Publice - informatii de actualitate privind licitatiile publicate in SEAP, articole, formulare licitatii, legislatie licitatii.

Blog cu si despre Sistemul Electronic de Achizitii Publice din Romania | Licitatii 0 credite
Promovarea licitatiilor publice prin intermediul unui sistem semi-independent web based. Aceasta optiune se refera la faptul ca prin intermediul sistemului nostru puteti gasi foarte simplu licitatiile care va intereseaza pe dumneavoastra. Chiar daca acestea sunt structurate pe categorii si domenii de munca, acest lucru nu va fi o problema.

Informatii utile din domeniul achizitiilor publice din Romania | Licitatii 0 credite
Licitatiile pentru achizitii publice sunt acele licitatii prin care o institutie publica poate sa achizitioneze sau sa concesioneze produse, lucrari sau servicii.

Achizitii electronice | Licitatii 0 credite
Achizitii electronice - stiri, informatii, licitatii, articole despre achizitiile electronice. Achizitiile electronice sunt aceleas licitatii publice de mai demult dar organizate on line pe o platforma administarta de ASSI numita e-licitaie.

Schultz Consulting - formam Caractere | Consultanta, Intermedieri 0 credite
Schultz Consulting ofera cursuri autorizate de manager de proiect, formator, leadership, management, manager resurse umane, comunicare, expert achizitii publice, asistent relatii publice, interculturalitate, managementul diversivitatii.

Societate de avocatura | Servicii 0 credite
Catalin Dima Dima & Asociatii, societate de avocatura specializata in management de proiecte in domeniul juridic, asistenta si reprezentarea clientilor in relationarea si comunicarea cu diverse autoritati publice. De asemenea ne ocupam cu dreptul comunicatiilor electronice, telecomunicatii in general, dreptul concurentei, drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, probleme legate de dreptul muncii si drepturi reale si multe alte domenii.

Copy Point - materiale publicitare | ----------- 0 credite
CopyPoint va ofera copiatoare second hand complet reconditionate la preturi de importator. Se ofera garantie si service la orice copiator reconditionat achizitionat de la noi. Orice model Konica Minolta, fie ca aveti nevoie pentru un birou, sau pentru productie tipar digital.

Cursuri acreditate de formare profesionala | Training 0 credite
Macro Training organizeaza cursuri de formator, expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, manager de proiect, expert achizitii publice si inspector resurse umane. Cursurile sunt acreditate de ANC si recunoscute de Ministerul Muncii.

Revista | Arhitectura 0 credite
Continutul editorial al revistei este structurat dupa cum urmeaza: calup publictar, rubrica Infos, rubrica de arhitectura, rubrica de urbanism si dezvoltarea orasului, teoria de arhitectura si rubrica de design. Astfel, se urmareste o prezentare profesionala a materialelor prin imagini de calitate superioara insotite de planuri, detalii tehnice, informatii legate de buget, materiale si rezolvari speciale, furnizori, credite.

Google
 

inapoi 2i=achizitii publice 3i=achizitii publice 4i=achizitii publice 5i=achizitii publice 6i=achizitii publice 7i=achizitii publice 8i=achizitii publice 9i=achizitii publice 10i=achizitii publice 11i=achizitii publice inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007